A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Danskväll 24 Maj 2019

2019-05-27 Planering och förarbetet inför föreningens aktiviteter syns inte alltid utåt men ack så viktigt att det fungerar. Redan tidigt på denna dansdag rullade bilar och släpkärror in mot dansbanan. Flinka händer och fötter såg till att tält kom upp, golv, bord och stolar sopades rent från löv och pollen. Lars kollade så att allt fanns med till ”natta korven”. En liten fika under de grönskande träden innan kommittén vände hemåt för en stunds vila innan det var tid att åter gå i tjänst (kallas delad tur).

Conny Nilsson kom och intog scenen och väntade på att få spela upp till dans. Lika med tidigare danskvällar kom ett 80-tal dansglada medlemmar från närliggande PRO och SPF föreningar och gled runt på dansgolvet. Lite kaffebönor behövdes för att rätta glidet skulle uppstå mellan skor och golvtiljorna. Det är härligt med sommardans så det lottades ut dansbiljetter till onsdagsdanserna på Lyktan i Vilshult. Strax innan Conny började packa ner musikinstrumenten så stod Lars redo för att bjuda samtliga på Bullens korv och det tackade ingen nej till. Var så goda och välkomna åter den 30 augusti då dans till Anna & Co (Anna, Magnus och Henrik).

Åter lägrade lugnet sig över IP men strax efter solen tittade fram på morgonen kom kommittén tillbaka för att återställa området.

VidDansens kommitté och styrelsen i PRO Norje

Tackar alla för en trevlig kväll på IP i Gränum

Vid pnnan Barbro Ohlsson

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.