A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Allsångskväll 16 juli

2019-08-03 PRO Norje 16 juli 2019

 

PRO Norje stod tisdagen 16 juli för årets andra höjdpunkt i Norje nämligen allsångskväll vid Norje Boke Rest & Pizzeria. Denna leddes av de fantastiska Briggen Tre Bröder från Hörviken. V.ordf Kenneth T. hälsade musiker och en stor publik, nästan 300 pers, välkomna och hoppades på en trevlig kväll.

Briggen startade allsången med Turalleri och sen Sånt är livet och alla klämde in i sången. Vi fick också avnjuta Flickan frau Maarkastrajdet som är Briggens egen låt. Före pausen fick vi sjunga 34:an i fem olika tappningar. Vi fick också veta att i PRO:s styrelse finns en låtskrivare, v.ordf KT, som skrivit låten PRO-PRO, så vad kan vi förvänta oss i fortsättningen? Under pausen fanns möjligheter att inhandla förfriskningar och hämta krafter för andra delen. Sven, Essan och Irene hade ett tungt jobb med att sälja allsångsblad och lotter, allt de hade gick åt. Andra delen förflöt i samma lättsamma stil, med många härliga låtar. Till sist blev det dags för dragning på lotterierna med många vinster både inköpta och skänkta. Högsta vinsten var ett P-kort från restaurangen. Många glada vinnare kunde skådas. Briggen tackade för sig med orden ”Må Gud vara med Er för vi har inte tid.”

Kenneth T tackade alla för en toppenkväll och meddelade samtidigt att 27—28 oktober -19 blir det en dansresa till Burg där Conny Nilsson står för musiken, med Runes buss. Intresserade må teckna sig snarast. Alla applåder gjorde att vi fick en extralåt, men bara en ”kårt” I Hörvigens hamn”.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.