A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Pro Mjällby en mötesplats för gemenskap och peronlig utveckling.

 

Vår föreningsidé är att arbeta i en positiv anda med gott bemötande och allas delaktighet. Föreningen strävar efter en verksamhet som berör och skapar glädje och gemenskap.Att vara pensionär är för de flesta positivt,men saknaden av arbetet  arbetskamrater kan bli stor.

Tiden som pensionär öppnar nya möjligheter.

En stor del av vårt välbefinnande är att trivas med ditt liv och umgås med andra.Vi försöker därför skapa olika träffpunkter och aktiviteter.

 

 

Påminnelser

 

 

Vi följer riktlinjer och rekommendationer för att motverka

spridningen av corona viruset

och har därför ställt in medlemsmötet

den 27 mars samt styrelsemöte och alla aktiviteter tills vidare 

 

 .

 

 

 

Bouleträning

Onsdagar och Lördagar  Klockan 13.30- 16.30.

 

Kulturpromenad

I samarbete med ABF har vi stavgång/promenad på vackra Stiby Backe.

Vi täffas på parkeringen vid Tejnabacken onsdagar kl.09.30.

Kontakt: Bertil Yngsell tel. 0722175166.

 

Guldkantstjänsten.

Bokningstider: onsdagar kl.10.00-12.00.

Telefon: 072 1581890.

 

Aktuellt från Mjällby

 • Årsmötet

  2020-03-04 Ordförande Anders Linderoth hälsade 85pers välkomna till Årsmötet som hölls i Hörviks bygdegård,samt förklarade mötet öppnat.Dagordningen godkändes och klubbades.Vår duktiga kör Listertoner med musiker,underhöll med trevliga sånger. Under året har 11 medlemmar avlidit och de hedrades med ljuständning och en tyst minut. Lars-Henrik Holgersson valdes att leda dagens möte och det gjorde han med bravur.Ansvarsfrihet för styrelsen godkändes och klubbades. Elisabeth Häyrinen valdes till ny ordförande efter Anders som avgick på grund av tidsbrist.Kaffet med tårta som Gun och Ing-Britt bakat smakade utmärkt gott. Alla som avgått fick ett presentkort som tack för gott arbete.Anders tackade för visat intresse och som avslutning sjung alla "Sista Visan". Nästa möte blir den 27/3 i Nogersunds bygdegård.

  Läs mer
 • Boulen har haft avslutning

  2020-03-03 Seriespelet avslutades med vinst för Ingrid och Hans-Åke Rosengren som blev etta. Tvåa kom Marina och Tord Andersson samt Aste Mattsson. Trea kom Gunnar Fransson och Anita Mattsson.Efter spelet blev vi bjudna på Bullens korv med bröd och dryck. Nu ser vi fram emot seriespel utomhus i sol och värme.

  Läs mer
 • Så här trevlig blev Julfesten

  2020-01-07 Det var hög stämning på Julfesten när ca 60 medlemmar träffades. Kajutan hade lagat ett härligt julbord med många läckerheter. Hörviks scouternas Lucia med följe sjung alla julens traditionella sånger. Duktiga barn och ledare. Sen var det dax för "Göthes" att underhålla. Tomtegröt,gottebord och kaffe severades i pausen. Sist var det dragning på lotterna, det var många fina vinster och många glada vinnare.

  Läs mer
 • Julfest

  2019-12-01 Välkommen till Julfesten i Hörviks bygdegård den 13/12 kl 15.00-21.00. Det blir julbord med alla julens läckerheter. Lucia med följe hälsar på. Stefan Nilsson uderhåller med sång och musik. Kaffe och lotterier. Allt till en kostnad av 220:-/pp Anmälan till Ingrid Rosengren tel. 0456-50601 senast den 6/12.Eller kontaktomb. Anmälan är bindande.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.