A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Möten & Träffar

Årets sista månadsmöte den 28:e november hade julanknytning och då serverades jullandgång.

Torsdagen den 28:e november samlades ett 35-tal medlemmar i den julpyntade Stuan för att få en försmak av julen. Som traditionen bjuder så var årets jubilarer (18 st) inbjudna. Britta Olsson hälsade alla välkomna och presenterade årets jubilarer där de närvarande jubilarerna fick ett särskilt välkomnande.

Innan det var dags att avnjuta landgången gick Bengt Göran Svensson igenom lite av den information som kommit till föreningen. Han meddelade också att vi beslutat flytta utflykten till mitten av juni och därmed att sillunchen blir sista torsdagen i maj.

Efter landgången delades det ut häften för allsång. Britt-Marie med gitarr och Boel med dragspel ledde denna med bravur. Det blev många välkända sånger de flesta med julanknytning. I en paus i sjungandet serverades kaffe med smarriga småkakor och det blev också dragning i lotteriet.

En verkligt gemytlig och trevlig eftermiddag i Stuan avslutades med applåder till Britt-Marie och Boel för underhållningen, till kaffekommittén (Elsa, Gerd och Ingvar) för att de anordnat allt så bra och till lotteriansvariga (Ragnhild och Kerstin).

Den 12.e december kommer Lucia med följe till Stuan – Välkomna då!

 

Allsång med Britt-Marie och Boel

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.