A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Möten & Träffar

På månadsmötet i augusti underhöll Mikael Litén mer känd som "Rössmåla Elvis".

Ett 30-tal medlemmar samlades i Stuan till höstsäsongens första månadsmöte. Mötesordföranden, som denna gång var Bengt Göran Svensson, hälsade alla välkomna. Dagordningen lästes upp och godkändes och betades av punkt för punkt. Noteras kan:

  • Cirkelverksamheten startar första veckan i september med undantag för släktforskningen som startar onsdagen 11 september.
  • På Backaryds Höstmarknad ska föreningen ansvara för kaffeservering och också försöka värva fler medlemmar.
  • Sommarens loppmarknad gav ett bra bidrag till föreninges kassa.

För detaljerad mötesinformation se under "Protokoll" eller klicka här
 

Bengt Göran avslutade dagens möte och hälsade Mikael Litén, mer känd som ”Rössmåla Elvis”, välkommen. Mikael började med att berätta lite om sig själv och att hans repertoar numer innehåller mycket mer än Elvis-låtar. Han bjöd på låtar knutna till Lasse Berghagen, Siv Malmqvist, Östen Warnerbring, Lasse Lönndahl m.fl. Han framförde också en ny version av Cornelis ”Brevet från kolonin” som denna gång var ett seniormejl sänt till barnen och handlade om livet på trygghetsboendet – en version som framkallade en hel del skratt.

Mikael behövde en paus och då var det dags för kaffe, fylld fralla och kaka som smakade alldeles utmärkt. Efter fikat blev det ett antal Elvis-låtar och också ett Elvis-potpurri – det gungade verkligen i Stuan. Som avslutning framförde Mikael några visor med mer tänkvärt budskap och innehåll. Vi tackade honom med en extra varm applåd och en liten blombukett.

Mikael Litén


Innan vi vände hemåt var det dragning i dagens lotteri. Grattis till vinnarna och ett stort tack till lotteriansvariga (Ragnhild och Kerstin) och till de som skänkt vinsterna.
En applåd och ett stort tack fick dagens ”kaffekommitté” (Berit, Monica, Irene och Bosse) som fixade allt det praktiska så bra.


Nästa möte är torsdagen den 26:e september och då får vi besök av Lydia Svensson som varit nunna i 24 år men lämnat klosterlivet - ska bli spännande att få ta del av.  


.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.