A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Bli medlem

Bli medlem i PRO Backaryd

PRO Backaryd bildades 1980. Föreningen växte snabbt och antalet medlemmar har hållit sig stabilt på strax under 100 st. Vi  hoppas kunna passera 100-strecket och hålla oss över detta framöver.
Medlemsavgiften i PRO Backaryd är 260 kronor per år. Avgiften fördelas enligt följande: Förbundet 190:-, Distriktet 40:- och Föreningen 30:-.

Vill Du bli medlem i PRO Backaryd så kontakta Lars Olsson, tel 0457 450488 eller någon i styrelsen.

Som medlem i PRO kan du träffa nya vänner, få nya upplevelser och kunskaper samt delta i ett stort utbud av olika aktiviteter. Samtidigt stöder du PROs påverkansarbete för pensionärernas villkor i samhället.
Alla som uppbär någon form av pension kan bli medlemmar i PRO. Det gäller ålderspension, sjukersättning (tidigare benämnd förtidspension), avtalspension, änkepension, efterlevnadspension. Dessutom kan den som själv inte är pensionär men som är maka, make eller sambo med PRO-medlem bli medlem i PRO.

Medlemsförmåner
Som medlem får du tidningen PROpensionären (ett ex per hushåll) som utkommer 9 gånger per år.
I medlemsavgiften ingår fri datasupport och också en olycksfallsförsäkring som gäller vid PRO-arrangemang eller när man är på väg till eller ifrån ett PRO arrangemang.
Som medlem kan du delta i alla föreningsaktiviteter och studera med PRO-rabatt vid PROs Folkhögskola i Gysinge.
Du har även rabatt på Grand Tours resor. Vill du veta mer om medlemsförmånerna titta på PRO Riks eller klicka här.

Genom att anmäla dig som medlem accepterar du att ingå i PROs centrala databaserade medlemsregister. Det används av PRO internt och säljs inte vidare till andra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.