A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kyrkhult.

Vi verkar för att föra fram viktiga frågor som rör oss äldre i samhället. En viktig del i vår verksamhet är att vi har en trevlig och gemytlig samvaro vid våra träffar och i övrig verksamhet. Vi har bland annat dans vid de flesta av våra månadsmöten.

Nu har även vi i Kyrkhult fått en egen hemsida. Där skall vi kunna visa upp vår verksamhet inom de olika områden vi är engagerade. Ytterligare information om föreningen och de olika verksamheterna finner du under menyn överst på sidan. Har du synpunkter på hemsidan eller material som passar så hör då av dig till Åke Johansson Tel. 0454-324009.

 

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om vår verksamhet och aktiviteter. Kontaktuppgifter till PRO-distriktet finns längst ner på sidan. Vill du bli medlem kan du även registrera dig direkt på länken nedan.

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter: PRO Blekinge Borgmästarekajen 34 371 34 Karlskrona. Telefon: Telefon 0455-816 47 Fax 0455-181 54 E-post problekinge@swipnet.se

Aktuellt från Kyrkhult

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.