A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Torhamn

 • PRO Torhamn på Hasslö

  2019-08-01 Vår sommarutflykt gick i år till Hasslö där vi den besökte PRO, Fabian Månssons grav, Hasslö kyrka och fiskemuseet i Garpahamnen.

  Läs mer
 • PRO Torhamn på vandring i Sibbaboda

  2019-06-05 Den 5 juni tog vi oss till Sibbaboda skola och fick en guidad tur i det fina vädret av Per Håkansson därifrån till stranden där man kunnat bada förut och vidare till Hylteberget och Aleparken och tillbaka till skolan igen där vi kunde njuta av vårt medhavda fika och få information om skolan.

  Läs mer
 • Gökotta med PRO Torhamn

  2019-05-30 Kristi Himmelsfärd brukar PRO Torhamn alltid ha en gökotta och så även i år. Vi var drygt 30 personer som fick en stunds trevlig samvaro i goda vänners lag.

  Läs mer
 • PRO Torhamn på resa till Skåne

  2019-05-22 Den 22 maj åkte PRO Torhamn med en fullsatt buss från Balderbuss till Söderåsens nationalpark och utsikten från Kopparhatten. Vi besökte också Ljungbyheds militärhistoriska museum och Trästället i Skyrup.

  Läs mer
 • Urban Emanuelsson hos PRO Torhamn

  2019-05-15 Vi hade ett väldigt välbesökt månadsmöte och förutom information om aktuella saker hade vi besök av professor Urban Emanuelsson som berättade om utvecklingen av landskapet på Torhamnslandet. Dessutom som vanligt goda smörgåsar och kakor och lotteri med många fina vinster.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.