A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

  
   

 

Vi uppmanar våra medlemmar att följa myndigeternas råd att hålla sig hemma så mycket som möjligt. Att gå ut för att få lite frisk luft är helt okay, men undvik närkontakt med andra människor. Säkerhetsavstånd är ca. två meter. Försök att få hjälp med att handla, undvik att besöka platser där många människor vistas.

 

 

PRO-Vetarna i Lyckeby Medborgarhus som skulle genomföras den 3 april, kommer istället att genomföras den 7 augusti. Så är planen just nu. Det kan komma att förändras beroende på situationen i landet.

 

 

   

 

Bedrägeri

Hej Alla!
Polisen i region Syd har idag gått ut med nedanstående information. Sprid den gärna vidare !
 
Det har kommit till polisens kännedom att äldre personer blir uppringda av personer som erbjuder sig att handla åt dem med anledning av det rådande coronaviruset. Polisen kan inte utesluta att bedragare kan utnyttja denna situation och vill därför uppmana äldre personer till att vara extra vaksamma. Lämna inte under några omständigheter ut pengar i förskott eller kort och koder till personer du inte känner. Behöver du hjälp med att handla matvaror eller dylikt, ta själv kontakt med anhöriga, grannar eller de grupper som organiserar denna typ av hjälp. Blir du uppringd utan att själv ha initierat kontakten kan det röra sig om ett bedrägeriförsök. Hör i så fall av dig till polisen på 114 14.
 

 

Med Vänlig hälsning

 

Carola Bacharach
Kanslist
1502104652418_PastedImage BLEKINGE

Rombvägen 7

371 65 Lyckeby

0455-816 47 eller 0733-78 11 08

             

  

Aktuellt från Lyckeby

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.