A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöten

 

Grillfest 8 juni.

2016-05-18 Den 8 juni hade PRO Jämjö i samarbete med ABF en grillfest i Folkets Hus där 66 medlemmar deltog. På grund av lite osäkerhet med vädret blev festen inomhus utom tipsrundan, vilken var upplagd av Ann-Marie Hansson. Det gällde att man läst dagstidningarna noga, ty frågorna var hämtade från olika tidningsartiklar. Ronny Carlsson var dagens grillmästare. Till sin hjälp hade han Tommy Abrahamsson. Ann-Christin Jonasson hade gjort iordning 2 hemliga lådor, som lottades ut. Innehållet hade hon skänkt. Eva och Claes spelade upp till dans. De som var intresserade tog chansen till en svängom. Det serverades också kaffe med bulle och kaka. Vi önskar våra medlemmar en skön sommar. Den 14 september blir höstens första månadsträff. Vi börjar cirklar och kurser vecka 38.

                                       ==============

Månadsmöte 11 maj           

I samarbete med ABF hade PRO Jämjö medlemsmöte 11 maj. Alla tänkte sig nog ett vanligt medlemsmöte, men det blev en fest, ty Ånn-Marie Hanssons arbetslag överraskade oss med köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, ägg och sill m.m. Underhållning blev det också förstås. Denna gång var det duon Mats Eurenius och Lars-Erik Andersson som underhöll iklädda sjömansskjortor. Föreningen hade också glädjen att hälsa 3 nya medlemmar välkomna. Ett önskemål till septembermötet var att de som ville skulle kläda sig i hatt. Innan lottdragningen blev det kaffe och kaka. Som avslutning tackade ordförande Bo Johansson för en trevlig eftermiddag

                                    ==================  

Mannekänguppvisning 13 april

PRO Jämjö hade den 13 april i samarbete med ABF medlemsmöte med mannekänguppvisning. Det var kläder från Kerstins Klädbod i Rävsmåla som visades. Solveig visade jättefina egenhändigt tillverkade smycken. Mannekängerna var Laila, Birgitta, Vivi och Yvonne. Efter klädvisningen smakade det gott med kaffe, goda smörgåsar och påskbakelse. Efter kaffet visade Stig Nyman och Lars-Erik Ragnarsson bilder från vintern 2017. En ny medlem hälsades välkommen. Före avslutningen var det lotteridragning. Ordförande Bosse tackade alla för en fin dag. Efter mötet kunde man köpa både kläder och smycken.

Kerstin, Solveig och dagens mannekänger.                Foto. Lars-Erik Ragnarsson

                                         =================

                     

 

Kroppkakefest 9 mars.

PRO Jämjö hade den 9 mars i samarbete med ABF medlemsmöte i Jämjö Folkets hus med kroppkakefest. Duktiga medlemmar hade kokat dessa väldigt goda kroppkakor. Från apoteket kom sedan Inger Wandås och Mats Josefsson. De informerade om läkemedel. Frågan kom då upp om varför apoteket byter ut läkemedel, vilket gör att äldre känner sig vilsna. Samma läkemedel kan ha olika namn, färg och form.  Det är lätt att förväxla dessa och kanske ta en överdos. Det handlar om månadens vara och att apoteket måste sälja det billigaste. Med andra ord en konkurrens mellan olika företag. Men vi äldre betalar gärna någon krona mer för att få det doktorn har skrivit ut. Medlemmarna fick också en info. om ekonomi, cirklar och boule. Sist blev det lotteridragning och ett tack från ordförande Bo Johansson. 

  Mats Josefsson informerar o läkemedel.                 Foto Lars-Erik 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.