A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkomna till PRO Jämjö.

Vi är ca. 230 medlemmar i föreningen. All verksamhet bedrivs i Jämjö Folkets Hus.

Under tiden september-maj måndag till fredag är det alltid någon form av verksamhet enligt särskild fastlagd plan och ofta i samarbete med ABF. I anslutning till Folkets Hus finns två  Boule-banor som vintertid byts ut mot en Curlingbana inomhus.

Du som är pensionär eller som snart blir det är hjärtligt välkommen som medlem i föreningen. Ni kommer att träffa många gamla vänner men även nya spännande personer.

 

Har du några frågor maila föreningen på projamjo@gmail.com

eller använd  länken nedan för att bli medlem. 

http://www.pro.se/Bli--medlem/Bli-medlem/

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Nyhet

Nu kan ni som är intresserade, släktforska vid Jämjö Bibliotek.

 

Kolla under fliken Boule och se Ove:s bilder från boulegängets uppvaktning av Holger 90 år och Göran 70 år samt  en boulefest den 7 september för  den sköna sommarsäsongen.

 

                                      ========= 

Månadsmöte 14 november.

Jämjö PRO har haft månadsmöte i Jämjö Folkets hus i samarbete med ABF. 77 medlemmar mötte upp till en trevlig eftermiddag. Vis och spelmansklubben med däkorna underhöll med sång och dragspelsmusik. Detta var mycket uppskattat. Matlaget serverade fantastiskt goda smörgåsar och en kaka till kaffet. Ordförande Vivi-Ann Pettersson ansvarade för mötet och frågor i samband med detta. PRO är en förening för pensionärer, som vill ha gemenskap. Vi har datakurser, läsecirkel, spelar boule, har gymnastik och vandringar ut i naturen m.m. Välkommen även Du som medlem

Dagens underhållare.                                             Foto Nils-Gunnar

                                          ==============

Månadsmöte 10 oktober.

Den 10 oktober hade PRO Jämjö i samarbete med ABF månadsmöte i Jämjö Folkets hus. Ordförande Vivi-Ann Pettersson hälsade 61 medlemmar välkomna. Dagens underhållare var Sverigevandraren Tommy Nilsson. Han visade vackra bilder från Ronneby och östra Blekinge. Efter Tommys populära timma serverades jättegod ärtsoppa och pannkakor med sylt och vispgrädde.  Ann-Mari Hanssons matlag hade lagat till hela menyn. Innan kaffet blev det förhandlingar. Vid protokollet detta möte var Vivi-Ann Fredriksson. Innan mötets avslutning var det lotteridragning med fina vinster. Ordförande Vivi tackade alla för en mysig eftermiddag.

Tack för ärtsoppa och pannkakor.                                   Foto Lars-Erik

                                                  =============

PRO Jämjö 60 år. Jubileumsfest 13 september.

Fredagen den 13 september firade PRO Jämjö att föreningen fyllde 60 år. 80 medlemmar deltog vid jubileumsfesten i Jämjö Folkets Hus. Vår ordförande Vivi-Ann Pettersson hälsade alla välkomna, höll en kort återblick på föreningens verksamhet samt inbjöd till mingel. ”Finlirarna” Tord Liljedal och Hans-Bertil Hagström svarade för populär underhållning och dansmusik. En 3-rätters meny serverades och följdes av att gäster från PRO Blekinge distrikt, Samorganisationen Karlskrona. SPF, PRO-föreningarna Tjurkö, Sturkö, Ramdala, Torhamn och Jämjö Folketshusförening gratulerade med presenter och tal. Festen avslutades med kaffe och bakelse varvat med mysig dans.

Distriktordförande Bernt Johnsson tacka vår ordförande Vivi.        Foto Lars-Erik

"Finlirarna" Tord och Hans-Göran.                                    Foto Lars-Erik

Tack för ett jättebra arbete för genomförande av festen.          Foto Lars-Erik

Bra jobbat Ann-Marie med text och smak.                               Foto Lars-Erik

 

 

Aktuellt från Jämjö

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.