A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Styrelsemöte med tårtkalas

Rolf gör klart för att festa på smörgåstårta

Till höstens första styrelsemöte bjöds det på en god smörgåstårta. Synd att så få var närvarande och kunde dela jubilarens smörgåstårta med oss.

2019-09-02  

Det är inte vanligt att vi skriver om styrelsemöten på hemsidan. Men kommer en pigg styrelsemedlem och bjuder på en stor smarrig smörgåstårta, som dessutom nyss firat sin 90:e födelsedag så måste det naturligtvis uppmärksammas. Ett stort grattis i efterskott till Rolf Lindström.

Han berättade att han var ordförande PRO Arnäs 2006 till 2010.Styrelsemedlem i PRO Samorganisation Örnsköldsvik blev han 2010 och fortfarande styrelseledamot , som inte det skulle räcka så blev han styrelsemedlem i PRO Distriktet Ångermanland 2012 till 2018. Dessutom har hunnit vara med i KPR under åren 2012 till 2018. En imponerande samling uppdrag som han samlat på sig under åren i PRO.  

En god vän berättade för Rolf att han under sin tid varit med om 10 stadsministrar, och inte mindre än 7 rikspolischefer. Ett verkligt imponerande CV har under åren samlat på sig.

Vi hoppas att Rolf även i fortsättningen fortsätter sitt engagerade jobb i PRO Samorganisations Örnsköldsviks. styrelse.

Text och foto Inge Österlund    

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.