A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

”Nya” kommunserien i boule 2019 färdigspelad.

Gullänget etta, Köpmanholmen tvåa, Trehörningsjö trea i årets komunserie.

Vi hade den stora glädjen att hälsa tre nya PRO föreningar välkomna till årets kommunserie. PRO Själevad, PRO Järved/Bonäset och PRO Trehörningsjö deltog för första gången i årets seriespel.

2019-07-02 Kommunserien spelades i är för första gången med PRO Samorganisation Örnsköldsvik som ansvariga för seriens uppläggning och genomförande.

Serien spelades enligt det beslut som togs på upptaktsträffen på Gnistan i våras. Vilket innebär att i år spelades den i två pooler, som  spelats vid åtta tillfällen under våren/försommaren.

I årets kommunserie deltog lag från följande PRO föreningar: Arnäs, Björna, Domsjö, Gullänget, Järved-Bonäset , Köpmanholmen, Själevad Trehörningsjö och Örnsköldsvik.

Finalen som spelades på PRO Björnas banor blev en spännande historia. När sista klotet spelats fick resultatlistan följande utseende:

Segrare och årets kommunseriesegrare blev Gullänget som vann överlägset med 7 segrar av 7 möjliga. Sedan skiljde det endast 2 klot-diff. poäng  mellan 2an K-holmen och 3an Tre-sjö!

Grattis PRO Gullänget till titeln Kommunserie segrare 2019!!

Ett stort tack till Sture Domeij som fixade att vi kunde spela efter ett helt nytt serie upplägg i år.

Jag vill sända ett stort tack till Bertil Gunnarsson som valdes som tävlingsansvarig för PRO Samorg. Ö-vik. Trots en del funderingar från en del föreningar så fixade du till att serien kunde spelas efter  det beslut som togs i våras.

Inge Österlund

Bouleansvarig PRO Samorganisation Örnsköldsvik.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.