A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mötesreferat

Vårmöte hos Millan i Långviksmon

Vårmöte den 29 maj 2018

Det hade kommit ca 50 personer. De förväntade sig att få information om prostatcancer, men ungefär en vecka innan mötet  meddelade "Träpatronerna" att det hade skett en dubbelbokning. Vi fick inget besök och det kändes mycket snopet eftersom vi hade bokat i god tid.

Vi försökte få tag i någon annan "föreläsare",som kunde ge oss information i något viktigt ämne. Tyvärr misslyckades vi. Morriz Williams Quartet kom som räddande änglar.( En av medlemmarna i gruppen kunde inte komma)

Mötet inleddes med att ordförande Roland Öberg välkomnade alla. Musikanter och skrivtolkar hälsades extra välkomna.De tre herrarna spelade en stund och sedan informerade Roland om PRO:s försäkringar och Fixartjänsten, som är gratis och syftar till att förebygga fallskador. Han sa också att resan till Älgfarmen kommer att bli av. Vi fick höra mer musik, från jazz till sock och pop, sådana låtar som de flesta av oss kände igen. Ibland tog William fram  saxofonen till mångas glädje.

När vi hade ätit av den välsmakande maten sålde Rolf lotter. Ett vackert vinstbord med blommor och annat väntade på de som hade turen med sig.Kaffeoch go´kaka , sen lottdragning och en lång stunds underhållning av musikgänget. 

Mötet avslutades med tack till skrivtolkarna Mona och Lena, spelmännen William, Lennart och George samt alla som kommit . Millan och Ulf fick varma applåder för den goda maten. Trevlig sommar!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.