A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Mars månadsmöte

Robbin Hörnkvist, fartfylld underhållning, Gunn Matiasson informerar om vad som gäller när vi fyller i friskvårdskortet. Anna-Stina Mohlin digitala klyftan anmälan till ABF. Anna-Greta Strandberg förklarar att det kan finnas många som kan ha rätt till bostadstillägg.

Vid PRO Järved-Bonäsets månadsmöte den 16 mars hälsade ordförande Anna-Greta Strandberg medlemmar, ny medlem, och dagens gäst Robin Hörnkvist välkomna.

2019-03-16 Anna-Stina Molin informerade om ABFs  kommande studiecirkel ”Den digitala klyftan” samt att man kunde anmäla sitt intresse till ABF där på mötet.

Ulf Sjöblom informerade om den kommande endagsresan ”Formstråket” med Lindströms buss från Öre till Hörnsjö i Nordmaling i vår. På resan görs det bl a stopp på Pjöller design i Håknäs,gamla butiken i Örsbäck, Åbrånets Limousin med restaurang och gårdsbutik i Hörnsjö.

 Robin Hörnkvist underhöll oss med sång och musik av Elvis, Ray Charles och Ted Gärdestad,samt sålde biljetter till Äldregalan.

 Så var det dags för frågesport, sju lag svarade på tolv frågor. Bästa laget hade åtta rätt.

 Nu inbjöds medlemmarna till pausgympa ledd av Gunilla Kangas, ett uppskattat inslag.

 Därefter bjöd dagens värdinnor Ulla Nordin, Vivianne Nylander och Astrid Ulfes på kaffe och delikata smörgåsar och en god kaka bakad av Astrid Ulfes.

 Avslutningsvis spelades Bingo med Stig Sager och Ove Andersson som ansvariga. Dagens vinster bestod av ICA presentkort.

 Ordförande Anna-Greta Strandberg avslutade mötet med tack för idag, tack till värdinnorna med en applåd.

 

Kristina Förare

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.