A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

April månadsmöte

April månadsmöte, Patrik Lundstedt sjöng vackra visor och schlagers och underhöll med monologer av Erik Törnkvist och Martin Ljung. Lotteri.

Vid PRO Järved-Bonäsets månadsmöte den 13 april hälsade vice ordförande Kurt Kangas medlemmar, nya medlemmar, och dagens gäst Patrik Lundstedt välkomna. Lennart Arnlund från Arnäs PRO förening informerade om den nya konceptföreningen PRO Sport.

2019-04-13
Föreningen vänder sig till de idrottsintresserade, med ett utbud på resor som t.ex till fotbollsmatcher och ishockeymatcher. I vintras var man till skidskytte VM i Östersund. Är man redan med som PRO medlem så kostar det 50:-/år, annars 270:-/år.

Anna-Stina Molin informerade om att eventuellt till hösten blir det en studiecirkel om bra mat för äldre som baserar sig på broschyren ”Bra måltider i äldreomsorgen” från Livsmedelsverket.intresserade medlemmar fick anteckna sig för att kunna få ett exemplar.

Patrik Lundstedt underhöll oss med vackra visor och schlagers varvat med roliga monologer av Erik Törnkvist och Martin Ljung.
Så dags för pausgympa ledd av Gunilla Kangas.

Därefter bjöd dagens värdinnor Gerd Lundkvist, Vivianne Andersson och Britt-Inger Landfors på kaffe och delikata smörgåsar och en god kaka bakad av Vivianne Andersson.

Kurt Kangas, Ove Andersson och Stig Sager ansvarade för dagens lotteri.


Kurt Kangas avslutade mötet med ett tack för idag och tack till värdinnorna med en applåd.

Kristina Förare

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.