A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemsförmåner

Det här får du i PRO

I PRO hittar du garanterat något som passar dig! Vi erbjuder trevligt umgänge, spännande upplevelser och personlig utveckling - plus massor av förmåner.

Varje dag engagerar sig PRO:are runt om i landet för medlemmars intressen, gemenskap och personliga utveckling. Tillsammans är vi starka och ser till så att livet som pensionär blir både bättre och roligare. 

I PRO får du trevligt umgänge och spännande upplevelser för livet. Du väljer vilken förening du vill tillhöra vars aktiviteter du som medlem kan ta del av - dessutom får du en mängd medlemsförmåner. 

Det finns ca 1 400 lokala föreningar i PRO med verksamhet inom allt från kultur och resor till studier och friskvård. I PRO kan du exempelvis dansa, snickra, spela boule, åka på kryssning, gå på teater med mera. 

PRO gör skillnad i samhället

Varje dag kämpar tusentals PRO:are för ett bättre samhälle för pensionärer. Tillsammans påverkar vi och gör skillnad på alla nivåer. Vi lämnar förslag och ställer krav på politiker och makthavare, och vi ser till så att våra frågor uppmärksammas i media.  

PRO är en partipolitiskt obunden, av medlemmarna demokratiskt styrd organisation. Som medlem kan du påverka vad som ska hända i din förening och välja vilka medlemmar som ska representera dig i PRO:s beslutande organ. Du kan också själv bli ledare eller förtroendevald. 

Förmåner för en skönare pension

Som medlem i PRO får du följande medlemsförmåner: 

  • Förmånspaketet PRO-Mervärde med hundratalet rabatter och erbjudanden
  • Nio nummer av PRO:s tidning PROpensionären
  • Rabatt på resor med PRO:s resebyrå PROmedlemsresor
  • Rabatt på logi och kost på PRO:s folkhögskola
  • Kontaktombud i PRO-föreningen
  • Kostnadsfri datasupport.

Läs mer om medlemsförmånerna

 


 Läs mer om PRO

Gå till medlemsansökan

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.