A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

2019-06-12

Full fart med tävlingar

Sommarträff i Hädanberg

2019-06-12 Onsdagen den 12 Juni färdades ett drygt förtiotal av föreningens medlemmar mot Kommunens medelpunkt Hädanberg, för att delta i sommarens första sommarträff.
När alla intagit sina platser hälsade Jan Håkansson deltagarna och delar av Gråsparvarna välkommen. De damerna bjöd oss på ett antal välkända låtar.
Därefter blev det dags att inta det medhavda fikat, för att fylla på energin inför de stundande tävlingarna. De inleddes med en tipsslinga som Vivi-Anne och Arne ordnat. Den satte geniknölarna på prov på många. Sedan blev det pilkastning med flera tävlingar. När alla genomfört alla moment fick vi avnjuta ett antal melodier från de musikaliska damerna. När resultaten från tävlingarna räknats så fick de som hade bästa resultaten hämta sina priser som för dagen bestod av PRO-lotter.
Ulla Söderberg informerade om den hemliga resan den 1/8 ett fåtal platser kvar. Även information om den Danskryssning till Åland som är planerad den 24/9. Tolv anmälningar har gjorts till denna resa. Efter detta blev det dragning på lotteriet som sålts. Ett fantastiskt prisbord där deltagarna och ett antal företag sponsrat med vinster. Sedan blev vi bjudna på varm korv som smakade bra efter alla tävlingar. Efter det fick vi kaffe och en mycket god kaka till. Avslutningsvis bjöd de musikaliska damerna oss på ytterligare ett antal melodier. Därefter tackade Jan H. de som svarat för dagens arrangemang och de som svarat för den musikaliska underhållningen. Även ett tack till deltagarna för en god insats vid dagens träff. Påminde om att nästa träff blir i Skorped vecka 28, återkommer med datum. Därefter förklarade Jan H. träffen för avslutad.

                                                                              Jan H.

 
 
     Bilder: A-B M

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.