A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Minnesord

Olav Henriksson

Olav Henriksson har avlidit 83 år gammal.

2019-03-28 RO Junseles ordförande och starke man har gått ur tiden. Efter en kortare tids sjukdom avled Olav på Sollefteå sjukhus den 27 mars i en ålder av 83 år.
Olav var som sagt den ledande personen i PRO Junseles styrelse. En driftig ordförande sedan år 2012 som väckte nytt liv i föreningen efter det han tillträdde. Han månade om sina medlemmar och skapade många fina aktiviteter bl.a. den årliga cruisingen som PRO genomförde i samarbete med Junsele Djurpark, där pensionärer på bl.a. äldreboendet i Junsele fick tillfälle att i veteranbilar åka upp till djurparken, där sightseeing väntade och som avslutades med en god lunch.
Personligen hade jag ett gott samarbete med Olav i många år och han ställde upp och hjälpte mig vid olika aktivteter som jag var ansvarig för och där han delade med sig olika berättelser han upplevt från den bygd som han höll så kär. Sista gången var när vi besökte Övra kapell i september förra året.

Tack Olav för ditt inspirerande sätt att vara och ditt stora hjärta. Du var alltid positiv och du delade med dig till andra vilket visade vilken person du var. Vi är många som kommer att sakna dig och jag hoppas att ditt arbete inom PRO Junsele ska fortsätta i din anda.

/PG Forslund

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.