A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Ångermanland

 • 75 års jubileum i Medelpad

  2017-09-12 PRO-distriktet i Medelpad är årsbarn med riksorganisationen. Det skiljer bara några månader mellan de två. I lördags den 9 september hade det blivit hög tid att fira den 75-åriga verksamheten. Från Ångermanland deltog Rolf Lindström och jag, Ann-Sofie Ingman i festligheterna i Bergsåkers Folkets hus. En fin lokal för att fira en historisk händelse, kunde vi konstatera. På plats var vid sidan av många föreningar från Medelpad riksorganisationens ordförande Christina Tallberg, och representanter för PRO Jämtland, kommunerna Timrå, Sundsvall och landstinget.

  Läs mer
 • Barbro Westerholm

  2017-09-04 Barbro Westerholm mötte PROare på Gnistan. PRO Distriktet Ångermanlands ordförande Ann-Sofie Ingman välkomnade Barbro Westerholm och inbjudna PRO:are från distriktet till dagens föredrag.

  Läs mer
 • KPR 2017

  2017-05-23 Referat från KPR kurs den 17 maj, 2017, med PRO Ångermanland och PRO Jämtland. Susanne Öhrling är en bra och kunnig föredragshållare. Det har varit en mäktig dag fullproppad med intryck, givande, lärorik och med inspiration. Det är alltid trevligt och bra att träffa andra PRO:are från andra distrikt.

  Läs mer
 • PRO Vetarna 2017

  2017-05-22 Årets Distriktsfinal genomfördes med PRO Härnösand som arrangör på Paletten, ABF lokalen. Det vara fyra lag som kvalificerat sig, Härnösand, Lugnvik, Gullänget och Ådals Liden- Resele.

  Läs mer
 • Rollen som kontaktombud

  2017-05-15 I PRO finns det kontaktombud/väntjänst eller andra liknande former. Kontaktombud är ett kontaktnät i föreningen som skall hjälpa medlemmar som behöver det. Det kan vara att få skjuts till aktiviteter, få hjälp med ärenden eller att få sällskap en stund, eller vad en medlem själv behöver för kontakt.

  Läs mer
 • Trafik o Säkerhet

  2017-04-21 PRO Ångermanland hade en dag med Trafik- och Säkerhet. Britta Håkans hälsade alla välkommen och framför allt Christer Håkansson och Janne Zetterlund. Christer skulle lära oss hjärt- och lungräddning både via teori och praktiska övningar. Janne hade ämnet din trafiksäkerhet och medicinska krav i trafiken. En toppendag tycket deltagarna som tackade för en intressant dag.

  Läs mer
 • Ramsele

  2017-03-15 PRO Ramsele-Edsele, har köpt en defibrillator - det vill säga en hjärtstartare.

  Läs mer
 • K.G Freed

  2017-02-13 Sammanfattning kurs medlemsutveckling Nynäshamn 29/11- 1/12 -16

  Läs mer
 • IT kurs på Hola

  2017-01-31 35 nyfikna deltagare var det på två kursdagar i hemsidor.

  Läs mer
 • Manifestation

  2017-01-23 Gula reflexvästar lyste bland leden av demonstranter under lördagens manifestation för sjukhusens bevarande i Västernorrland. Många av samorganisationens PRO:are som deltog hade nämligen valt att markera sin närvaro på det sättet.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.