Vi stödjer inte din webbläsare!

Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för en bättre upplevelse.

Förening Centrala Huddinge

Välkommen till Centrala
Huddinge's Hemsidor

Vår förening - som idag har cirka 380 medlemmar - är den äldsta i Huddinge PRO-distrikt och kan under höstterminen fira 75-årsjubileum - exakt när och hur får vi återkomma till i höstens programfolder. Om du som läser detta inte är medlem eller kanske är inflyttad och med i annan förening, så gör slag i saken och kom med i vårt glada gäng. Kontakta vår medlemsansvarige som du hittar under fliken Om oss. Där hittar du också information från terminens medlemsmöten mm.

EXPEDITIONEN (tisdagar 10-12) är nu STÄNGD till den 15e augusti.
Styrelsen hoppas att alla medlemmar får en fin sommar med lagom värme och med behövligt regn nattetid.
Höstens första månadsmöte kör igång måndagen den 28e augusti och då underhålls vi av salongsorkestern. - gör en anteckning i din kalender redan nu.
Under sommaren dyker det upp aktiviteter som annonseras i högerspalten, så ta som vana att då och då titta in på hemsidan.

HEMSIDAN är föreningens fönster mot medlemmarna, men vi vet inte mycket om vad ni vill se för material här - ordet är fritt, så skicka ett mejl med önskemål till:
centrala.huddinge@pro.se
skriv: hemsidan i ärendefältet.
Vi vill också gärna veta om du använder mobil eller dator/padda när du besöker

Nyboda Foto LEHA

Nyboda hembyggdsmuséeum

BESÖK PÅ JESSIE´S MUSIKCAFÉ & 2nd hand-butik

Onsdagen den 14e juni kl 1800 träffas vi på Jessie's café Ågestavägen 2-8 (bredvid OKQ8-macken) för att umgås och kanske handla något innan musiken drar igång. Ta gärna med en vän (behöver inte vara PROare). Ett bord är reserverat för oss. Kvällens artist heter Bo Selinder.
Gratisparkering på Stora Coops parkering mittemot och håll-platser för buss 742 och 744 finns i nära anslutning.
Anmäl till Annika snarast på mobil: 076-47398 64 eller mejl: pettersone532@gmail.com

PICKNIC I SJÖDALSPARKEN 28/6 13.30

Vi upprepar fjolårets uppskattade träff i Sjödalsparken och också i år kommer vi att underhållas med sång och musik av ett gäng ungdomar. Du tar med dig egen förtäring och kanske en sittdyna eller annat att sitta på om inte utställda stolar/bord räcker åt alla. Vädret kan vi inte styra, men vi håller tummarna för sol och värme. Ingen föranmälan behövs.
VÄLKOMNA -

POLISMUSEETS FORDONSSAMLING I TULLINGE

PRO STUVSTA-SNÄTTRINGE tipsar om att Polisens muséum i Hamringe. Aktuella dagar: torsdag 10/8, söndag 10/9. Mer info här: POLISFORDON Pdf, 351.2 kB, öppnas i nytt fönster.

PLANERA FÖR HÖSTENS RESA TILL ALBANIEN
Samorganisationen i samarbete med ReseSkaparna erbjuder en 7-dagars resa till ALBANIEN med avresa den 9/10.
Begränsat antal platser gör att anmälan måste göras SENAST de 31:a maj! Du hittar alla uppgifter här: ALBANIEN Pdf, 2.9 MB, öppnas i nytt fönster.

Kommande aktiviteter

Vi kunde inte hitta några kommande aktiviteter just nu.

 • Pension

  Pensionssystemet är rikt – pensionärerna fattiga?

  Pensionssystemet gör stora överskott men pengarna kan inte betalas ut till pensionärerna. Samtidigt är Sveriges pensioner är de minst jämställda i Norden. Det framkom vid ett seminarium som PRO och SKPF Pensionärerna arrangerade tillsammans med tankesmedjan Tiden. I en kommande rapport vill organisationerna visa hur pensionssystemet kan reformeras.

 • Övrigt

  Krav för att få stopp på bedrägerierna

  Genom skoningslösa bedrägerimetoder mot pensionärer skaffar sig de kriminella gängen miljontals kronor varje månad. Pengar som går till vapen, droger och rakt ner i fickorna på de gängkriminella. Tusentals vilseledda pensionärer står maktlösa och utan rätten på sin sida.

 • Pension

  Finansministern pressad om beskattningen av 1957:orna

  Finansminister Elisabeth Svantesson försvarade sig i riksdagens talarstol mot kritiska riksdagsledamöter – och kanske gav hon i slutet av debatten en öppning för att regeringen ska ändra sig?

 • Pension

  Regeringen missar chansen att gottgöra skatteorättvisan som drabbat 57:orna

  Äldreomsorgen står inför stora nedskärningar till följd av kostnadskrisen. Regeringen borde skjuta till pengar till kommunerna i vårbudgeten, men missar tillfället. Likaså ignorerar man möjligheten att kompensera dem som är födda 1957 för den skatteorättvisa som drabbat årskullen. Den kritiken riktar PRO:s ordförande Åsa Lindestam mot den vårbudget som finansminister Elisabeth Svantesson (M) presenterade idag.

Alla nyheter

Bli medlem i PRO

Tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare.

2019

Läs mer om PRO

Medlemsförmåner:

 • Pro medlemsresor
 • Utvecklande studier
 • Fri datasupport
 • PRO mastercard
 • Försäkringar
 • Billigare resor
 • Samhällspåverkan
 • PRO mervärde
Bli medlem!

Trippelskrapet

 • Sex årliga miljonvinster.
 • Vinst på var fjärde lott i snitt.
 • Viktig inkomstkälla för PRO-föreningar.
 • Gör det möjligt för PRO att hålla nere avgifterna.

 

Bli kund här

Läs mer om Trippelskrapet