Krister Fridh med gitarr i händerna

Krister Frid

Med långt, svart vågigt hår och gitarren i famnen intar han scenen. Krister Frids skepnad får en inte helt osökt att tänka på tunga riff och snabba trumvirvlar, men låt inte skenet bedra dig. Krister har en bred repertoar och kan flera tusentals låtar, helt utantill. Repertoaren sträcker sig från allt mellan Nils Ferlin till Metallica. Och med inlevelse och kärlek till musiken får han allting att svänga.

Kristers ess i skjortärmen är hans totala närvaro med publiken. Han bjuder mer än gärna in till allsång. Med honom behöver du aldrig vara rädd för att lufta stämbanden. Önska en låt, ta ton med Krister och bjud in resten av publiken att sjunga med. När Krister giggar är stämningen på topp och det är nästan så man önskar att kvällen aldrig ska ta slut.

När han inte står på scen bedriver han, tillsammans med sin kärlek Anne, konferensgården Tuvalina i Trönödalen. Där bjuder de in till konferenser, fester och caféverksamhet i en kreativ, lekfull, lärorik och underhållande anda. Krister är en mångsysslare som även kan titulera sig konstnär och keramiker. På Tuvalina i Trönödalen är det han som byggt hela caféköket.

Krister är en mycket omtyckt trubadur som reser landet runt för att höja stämningen på företagsfester, födelsedagsfester, krogkvällar och bröllop. När han förgyller människors bröllop gör han det tillsammans med sin Anne; som medverkar på sång och flöjt.

En kväll med Krister är som godis för öronen, som ett av hans fans så rart beskrev det. Som en smällkaramell slår han ner och spelar det publiken vill höra. Så passa på att önska din favorit och sjung med så det står härliga till.