Orangeriet, Gysinge Herrgård Orangeriet, Gysinge Herrgård

                 Matsedel
                                           

                                        Vecka 3

                                             15/1 - 19/1
 
                                           Måndag - Fredag
                                Serveras lunch 11:30 - 13:30
                                        
  Måndag
Lunch Herrgårdskyckling med ris
Veg Quorngratäng med tomat, vitlök och ris
   
  Tisdag
Lunch Stekt koljafilé med skagenröra och potatis
Veg Böngryta med fetaost och couscous
   
  Onsdag
Lunch BBQ-marinerad kotlettrad med ratatouille och potatis
Veg Bakad blomkål, indisk curry med kikärtor och potatis
   
  Torsdag
Lunch  Biff á la Lindström med sås och potatis
Veg Quinoabiffar med rotsakspytt och limesås
   
  Fredag
Lunch
Gratinerad fisk med dragonsås och potatis
Veg Gräddig tzaysås med tomat och pasta
   
   

             Lättare lunchservering på Café Udden lördag och söndag

                             Med reservation för eventuella ändringar
                                                Pris: 89 kr