A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Höstaktiviteterna drar snart igång

Ännu ska vi njuta av sommaren ett par veckor. Men styrelsen har dragit igång höstens arbete. Första styrelsemötet och medlemsmötet är avklarat. En vecka till sedan är alla våra aktiviteter igång.  

 

När startar höstaktiviteterna?

Lättgympan startar igen den 29 augusti kl. 09.00. Vattengympan börjar den 1 september kl.10.00. Styrketräningen fortsätter på fredagarna från kl. 08.30. Canastan startar den 1 september i föreningslokalen kl. 14.00. Stickcaféet drar vi igång den 7 september kl. 13.30 på Sanette´s café. Sånggruppen startar måndag 29 augusti kl. 13.30 på Café21.

Seniorträff i Vinslöv

Torsdag 15 september är du välkommen till Tallparken i Vinslöv kl. 10.30. Alla våra körer medverkar. Information av VD Gunilla Holmberg från Hässleholms Miljö AB. Lunch. Information av Närpolis Staffan Rosén. Underhållning av Barbro och Lars (Barbro en av Göingeflickorna). Eftermiddagskaffe. Pris för allt detta endast 100:-. Bindande anmälan till May-Lis Ljungberg senast 8 september, tel 505 45. Välkomna!

Höstlunch med Partyfabriken

Onsdag 26 oktober välkomnar vi till Förmedlingscentralens restaurang kl. 13.00. För en god måltid och kaffe med kaka betalar du 110 kr. Underhållning och tipsrunda utlovas. Du som inte var på medlemsmötet får en chans här att vara med. (Idag 22 aug. endast fem platser kvar.) Ring Bodil Samevik, 505 91.

Läs gärna PROs artikel om att bryta äldres ensamhet

Under sommaren har PROs ordförande Christina Tallberg lyft frågan om äldres ensamhet och oro. Frågan är svår, eftersom det krävs insatser från olika aktörer och ansvaret vilar på flera delar i samhället. Läs mer >>

Reslust?

Niklas Fredriksson, Djurröds buss, erbjuder flera trevliga resor i sommar och i höst. Vi i PRO jobbar just nu med programmet för hösten med bland annat en Skörderesa samt ett besök på Ikeas nya museum. Vi återkommer när datum är spikade.
Läs mer här >>

"Livet på landet"

Just nu repeterar Teatergruppen en liten sketch, skriven av Sonje Björck, med temat "Livet på landet". Sketchen kommer att framföras på septembermötet.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks