A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer i sommar?

Jo vi har en del aktiviteter även om vi efter maj månads utgång gör ett litet sommaruppehåll. Gökottan har vi avverkat, tyvärr med dåligt väder, och den 22 maj hade vi vårt sommarmöte hos Lasse och Lisa på "Lövets" gårdscafé. Det kunde ju varit lite varmare men man kan inte få allt. De flesta av de 83 personerna som kom dit satt nog och frös lite. Ifjol var det för varmt. Tisdagen den 7 juli har vi Musikcafé och då är vi inte beroende av vädret men till den 15 juli och vår grillfest vid Verktygsdammarna hoppas vi på lite sol. 

 

Cykla med Sven
Har du lust att cykla för att njuta av vacker natur eller få bättre kondition? Haka då på Sven Svantesson som leder cyklingen varje onsdag. Samling i Åparken kl. 09.00.

OBS! Nytt datum för vår promenad till Finjasjön

Tisdagen den 16 juni gör vi ett nytt försök med vår promenad från Skyrup till Finjasjöns guldkust. 4 km ska avverkas innan vi äter vår matsäck. Samling i Åparken kl. 09.30 för samåkning till Skyrup. 

Lotterförsäljningen på Hemköp gick bra

Onsdag den 27 maj stod vi på Hemköp och sålde lotter mellan kl. 13.00-19.00. Många stannade till hos oss och köpte lotter. Vi sålde för 2.645 kr! Tacka alla!

Musikcafé 7 juli

Tidagen den 7 juli är det PRO som har hand om Musikcafét på Tyringe Museum. Sånggruppen underhåller och det serveras kaffe med hembakat. Välkomna kl. 14.00!

Sommarfest 15 juli

Vi träffas vid Verktygsdammarna onsdagen den 15 juli kl. 14.00. Vi grillar och går tipspromenad. Korv, bröd och läsk finns att tillgå. Medtag kaffekorg och stol att sitta på. Välkomna!

Resa till Bingolottostudion i Göteborg

Nu är datum klart! Det blir söndagen den 27 september som vi åker till Bingolottostudion. Vill du med följa med så anmäl dig bums. Redan 64 anmälda och två bussar tar 79 personer. Resan kostar 395 kr med mat, fika och bingolott! Du kan anmäla dig till Bodil Samevik, tel 505 91.

Intresseanmälan till två resor
Vi vill gärna veta om det finns underlag för en Vinresa till Nordtyskland i 2 dagar samt Smålandsjul på Huseby. Läs mer här >>

Välkommen att skriva i vår gästbok!

Varmt välkommen att skriva i vår gästbok! Vi vill gärna höra allt som är bra eller mindre bra i vår förening. Tänk på att inte skriva sådant som kan såra någon eller ge annat obehag. Till gästboken >>

Aktuellt från Tyringe

 • Lite sol hade inte skadat...

  2015-05-23 Vårt sommarmöte som vi i år igen höll hos Lasse och Lisa på deras gårdscafé lockade 83 personer. Solens frånvaro gjorde nog att vi inte kunde slå fjolårets rekord med 106 personer. Men goda kakor fick vi!

  Läs mer
 • Rapport från ABFs årsmöte

  2015-05-01 Jag deltog som representant för PRO Tyringe, men eftersom vi inte har något formellt möte förrän i augusti, så vill jag rapportera till styrelsen på detta sätt.

  Läs mer
 • Succé för Jansens modevisning

  2015-04-30 Uppslutningen var stor vid aprils medlemsmöte. 81 personer hade sökt sig till Kyrkans Hus för att se modevisningen av årets vårkläder.

  Läs mer
 • Härliga spelemän och allsång…

  2015-03-21 … vad kan man mer begära? Mycket dragspelsmusik med gamla låtar framfördes av Alf-Ottoz. Det blev en trevlig fredagseftermiddag för våra medlemmar.

  Läs mer
 • Intressant föredrag om tsunamin

  2015-02-21 De 65 medlemmar som kom till vårt möte fredagen den 20 februari fick höra ett mycket intressant föredrag om en kriminalteknikers arbete.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks