A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Njut av sommaren!

Puh nu är det varmt igen! Skönt för alla som har semester och kan bada. Själv föedrar jag lite svalare väder. Hoppas ni får en fortsatt härlig sommar och glöm inte att dricka vatten. Vi ses den 19 augusti på medlemsmötet i Kyrkans hus.

 

Trevlig eftermiddag vid Verktygsdammarna

Det blev en trevlig och avkopplande grilleftermiddag vid Verktygsdammarna. Ett 40-tal PROare njöt av solen och god grillad korv. En tipspromenad avverkades också och som vanligt hade Inge Wilhelmsson sammanställt frågorna. Kanske något lättare frågor den här gången?

Medlemsmöte 19 augusti 

i Kyrkans Hus kl. 14.00. Information om höstens aktiviteter osv. Gittan Bergholtz underhåller med sång och musik

Reslust?

Niklas Fredriksson, Djurröds buss, erbjuder flera trevliga resor i sommar och i höst. Vi i PRO jobbar just nu med programmet för hösten med bland annat en Vinprovningsresa samt ett besök på Ikeas nya museum. Vi återkommer när datum är spikade.
Läs mer här >>

Aktiviteterna håller sommaruppehåll men...

Lättgympan startar igen den 29 augusti. Vattengympan börjar den 1 september. Styrketräningen kan ni träna så länge ni har lust i sommar. 

"Livet på landet"

Just nu repeterar Teatergruppen en liten sketch, skriven av Sonje Björck, med temat "Livet på landet". Sketchen kommer att framföras på septembermötet.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks