A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Tack för i år!

PRO Tyringe avslutade verksamhetsåret 2014 med ett välbesökt medlemsmöte där Mats Lunnergård och Sam Larsson underhöll med vackra, stämningsfulla julsånger. Vilka röster! Tur att det är högt till tak i Kyrkans Hus. Mer sådant önskas av medlemmarna!

Andra uppskattade sammankomster under året har varit sommarmötet i maj hos Lasse ”Lövets” gårdscafé. 106 personer, långt fler än vi räknat med, kom för att njuta av det vackra vädret, hembakade kakor och underhållning. Norra Skåne besökte oss den dagen och de gjorde ett trevligt reportage om oss och om Lasse & Lisa. Höstlunchen hos Partyfabriken med mat och tipsrunda i Förmedlingscentralen är alltid lika uppskattat. I början av december inbjöd föreningen till julbord i Finja bygdegård. 91 personer lät sig väl smaka av den goda, hemlagade maten. Allt detta för en rimlig peng.

Av alla resor vi erbjuder våra medlemmar var nog resan till Österlen och Vinprovningsresan de mest uppskattade. Men det är ju aldrig fel att åka till Ullared som många av våra medlemmar gör.

Nu ser vi fram emot 2015 och hoppas att vi kan erbjuda våra medlemmar liknande upplevelser som under 2014. Vi startar med canastan, vattengympan, styrketräningen och lättgympan den 8, 9 och 12 januari. Tack för i år och väl mött!

 

Hoppas ni får en fröjdefull jul med mycket ljus och värme och att tomten kan hålla sig vaken och besöka oss alla.

God Jul & Gott Nytt År!
gm/ Bodil Samevik, 19 december 2014

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks