A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO ökar livskvaliteten!

 

På grund av...

... att  webbansvarig har varit på en långresa har inte hemsidan uppdaterats på en tid. Jag är snart igång igen när jetlagen är borta och min biologiska klocka är rätt  - och jag hunnit adventspynta.

Julfest Finja bygdegård

Onsdag 2 december är det julfest för våra medlemmar i Finja bygdegård kl. 13.00. Traditionellt hemlagat julbord med gröt och hembakade kakor till kaffet. Pris 210 kr/person. Mats Lunnergård och Sam Larsson underhåller med början kl. 15.00. Välkomna till en trevlig eftermiddag!

Livscaféerna...

...är avslutade och de har varit populära. 10 november besöktes vi av Räddningstjänsten som informerade om säkerhet i hemmet och trafiken. 24 november avslutades serien Livscafé med ett besök på Biblioteket i Tyringe där vi tittade på utställningen och diskuterade böcker. Därefter var det avslutningsfika på Sanette´s café. Tack alla som deltagit!

Vattengympan...

...avslutades vecka 46. Tack Berit Simonsen för att du tog passen i höst. Vi startar upp igen efter julhelgen med nya ledare. Vi har gott hopp om att finna en eller två ledare.

Lättgympan

Måndagen den 7 december avslutas lättgympan för hösteterminen. Kul att så många har gympat med oss i höst!

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks