A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer nu då?

Nu är det riktigt ruggigt väder och nu måste vi pigga upp varandra. Höstlunchen är precis avklarad hos Säle. Hoppas ni tyckte det var en trevlig gemenskap. Närmast på fredag har vi medlemsmöte i Kyrkan Hus och därefter siktar vi på vårt gemensamma julbord den 3 december. Välkomna!

Julbord i Finja bygdegård

Den 3 december är det julbord för alla PROare i Finja bygdegård för en kostnad av 200 kr. Ett riktigt härligt hemlagat julbord med kaffe och julkakor. Vi bjuder även på underhållning. Anmälan kan göras på nästa medlemsmöte eller till Bodil Samevik, tel 505 91.

Ullared  

Totalt 42 personer åkte i tisdags morse till Ullared. Det blev inget försäljningsrekord den dagen men vi gjorde vad vi kunde för att shoppa julklappar mer mera. Alla var nog nöjda med sina inköp när vi åter ställde färden hemåt efter att fått en stärkande kopp kaffe serverad vid bussen. Till våren gör vi en ny tur.

Medlemsmöte - 24 oktober

Välkommen till Kyrkans Hus fredagen den 24 oktober kl. 14.00. Förhandlingar & information. Teckningslista till julbord i Finja bygdegård den 3 december. Beställninglista för PROs kalender 2015. Kaffe och hembakade kakor. Inträde 60 kr. Skånska kören underhåller.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks